новини

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЛИКАРБОНАТНИ ОРАНЖЕРИИ ДО КЛЮЧ

Ние от Аквапарк Груп предлагаме на своите клиенти една нова оранжерия изградена по съвременна технологи.Оранжерията е осигурена в двата си края с врати на панти и проветрители.  Стоманената конструкция е тръбна поцинкована с тръба ф25, здрава и лесна за монтаж и демонтаж.Конструкцията се изгражда от двойни и единични ферми разположени на 1м една от друга за да се гарантира устойчивост и здравина. Осигурена е възможност за странично проветряване и от двете страни на  оранжерия с допълнителни проветрители.Покритието на оранжерията е 4мм дебел прозрачен поликарбонат със срок на експлоатация до 10г. Закрепването е решено по съвременна технология с помоща на свързващ / Т / профил и винтове.Поликарбонатното покритие с в УВ защита и много добра устойчивост на натоварване и лоши метереологични условия. Цялата конструкция издържа на натоварване от сняг с дебелина до 30см.

Размерите на оранжерията могат да бъдат от 4 до 8м ширина и дължина по желание на клиента.Професионалните оранжерии от поликарбонат са изключително здрави и издръжливи.

Фирмата ни предлага и допълнително оборудване,като капкови напоителни системи,оросителни системи,системи за охлаждане с водна мъгла и други.

Оранжерийте които прелагаме са подходящи за отглеждане на зеленчуци,цветя,складове,отглеждане на птици бройлери и други приложения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *