Нашата хидропонна кула представлява напълно оборудван комплект за отглеждане на растения в домашни и професионални  условия. Отгледайте сами абсолютно чиста храна, без ГМО, пестициди и вредни препарати.

КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:

-1бр потопяема водна помпа

-10 модула по 8 саксий на модул

-1 разделител

-1 парче горен капак

-1 резервоар за вода

1 капак на резервоара за вода

80 мрежести саксии за растения

1 хранителен разтвор A-B

Подробно описание и инструкции за използване на технологията.

Размери на ХИДРОПОННАТА КУЛА 50см ширина 191см височина.

За тези, които  искат лесно да отглеждат собствени зеленчуци у дома с вертикалната ХИДРОПОННА КУЛА  ще можете да отглеждате 80 растения на площ от приблизително половин квадратен метър.

Защо да изберете хидропоника?

Ако искате да отглеждате най-големите, най-сочни, най-вкусни растения, които можете да си представите, тогава „ХИДРОПОННАТА КУЛА“  е правилният избор за вас и вашето семейство. В началото може да ви се стори плашещо с цялото оборудване и работа, но всичко ще ви се стори достатъчно просто, след като я пробвате.

Системата позволява произодство на 8 реколти годишно,не изисква сложна поддръжка.

С нашата технология и оборудване ще произвеждате екологично чисти продукти в домашни условия.

ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА : 480.00лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

Предлагаме изцяло нова технология за отглеждане на зеленчукови култури в домашната оранжеия или балкон известна в цял свят със своите високи доиви.Технологията се нарича „Хидропоника“или отглеждане на растения без почва. За растежа им се използва хранителен разтвор от естествени елементи, необходими за растежа на растенията в почвата.

Предимството на тази технология е, че растенията не биват ограничавани от плевели, вредители, почва или болести. Друго предимство е, че растенията нямат нужда да развиват голяма коренова система с дълги корени, за да си набавят необходимите минерали и влага. Това пък спомага на надземната част да расте по-бързо и в по-големи размери.Вертикалната хидропонна кула позволява на малка площ от 1м2 да се отглеждат голям брой растения.Начинът по който работят хидропонните системи може да ви се стори леко сложен, особено в началото, но всъщност в момента в който го разучите ще откриете, че нещата са доста прости

Ако искате да отглеждате най-големите, най-сочни, най-вкусни растения, които можете да си представите, тогава хидропониката е правилният избор за вас и вашето семейство.

Когато се използва хидропоника градинската оранжерията се превръща в земеделска фабрика.

ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА: 480,00лв

ЗА ДА ВИДИТЕ КОМПЛЕКТА НА НАШАТА „ХИДРОПОННА КУЛА“ ПОСЕТЕТЕ КАТЕГОРИЯ „ПРОДУКТИ“

 

 

ФИРМА „АКВАПАРК ГРУП“ ИМА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДСТАВИ ТРЪБНО РОЛКОВИТЕ ПОЛИВНИ МАШИНИ С МАРКА  „NETTUNO“

МАШИНИТЕ СА ИТАЛИАНСКО ПРОИЗВОДСТВО И СКОРО ЩЕ БЪДЕ КАЧЕНА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ,ПОДРОБНИ ОПИСАНИЯ И ВИДЕА НА МАШИНИТЕ.

ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ КЛИЕНТИ  МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖАТ С НАС ЗА ЦЕНИ И ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТА

ТРЪБНО РОЛКОВИТЕ ПОЛИВНИ МАШИНИ С МАРКА „NETTUNO“ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВИ И НАДЕЖНИ  ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ,ПОДХОДЯЩИ СА ЗА НАПОЯВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ КУЛТУРИ.

ФИРМАТА РАЗПОЛАГА С РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД. ГАРАНТИРАМЕ БЪРЗА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА НЯКОЛКО ДНИ ОТ ДАТАТА НА ПОРЪЧКАТА.

 

Производство,доставка и монтаж на оранжерии от здрава стоманизирана горещо поцинкована конструкция с тръба 3/4″  и дебелина на стената 2,5мм

Конструкцията на оранжерията е изградена от ферми през 1м ,  две двойки противоветрови връзки за по голяма устойчивост на вятър и натоварване от сняг повече от 130кг/м2 , два броя врати на панти и стоманени укрепващи тръби и шини.

Покритието на оранжерията е от 4мм прозрачен поликарбонат с УВ защита и срок на експлоатация над 10г  Издръжлива е на лоши метериологични условия като силен вятър,сняг, градушка и други.  Поликарбонатното покритие има отлична пропускливост на полезна слънчева светлина и много добра топлоизолация,благодарение на което и при най малките слънчеви лъчи оранжерията бързо се затопля.

Имаме сериино производство на следните модели:

3 х 4 х 2,10м     – 1100.00лв

3 х 6 х 2,10м     – 1350.00лв

3 х 8 х 2,10м    – 1650.00лв

4 x 4 x 2,40м    – по запитване

4 х 6 х 2,40м    – 1850.00лв

4 х 8 х 2,40м    – 2100.00лв

4 х 10 х 2,40м   -2530.00лв

Изработваме и модели по поръчка с различни размери.

Допълнително се предлага доставка и монтаж в цяла България.

 

1100 лв.

Предлагаме на вашето внимание нашите растения от Западна туя Смарагд (thuja occidentalis Smaragd) отгледана в България която е едно от най разпространените вечнозелени растения с колоновидна форма. Изключително популярно за изграждането на жив плет и оформяне на самостоятелни градински кътчета. С подрязване може да контролирате желаната от вас височина.Туята която предлагаме е гъста зелена с наситен зелен цвят,отгледана в земя и лесна за прихващане и климатизиране. Западна туя Смарагд (thuja occidentalis Smaragd) е студоустойчиво растение, което не е претенциозно към почвата и светлината.

Имаме различни размери:100 – 120см 120 – 140см и 140 – 160см

Освен ТУЯ СМАРАГД имаме и много други дървесни и храстови видове растения подходящи за озеленяване  на дворове,градини,паркове и всякакви други места.

Нашето разнообразие може да ви помогне да изпълните вашия проект за озеленяване на двора или градината.

За оферти,цени и растителни видове се свържете с нас.

Всички цени са по договаряне в зависимост от размерите и бройките.

 

Хидрофорната система от серията „HQSm” е подходяща за дирекно свързване за водопроводната мрежа с цел повишаване на налягането и дебита в апартаменти на високо етажни блокове,жилищни сгради,вили и апартаменти.

Характеристики на системата:

Самозасмукваща водна помпа

Монофазен ел двигател

Термична вградена защита

Максимално работно налягане – 53м

Максимален дебит 2,7м3/ч

цена 270.00лв

Допълнително се предлага монтаж и пускане на системата в експлоатация.

 

Самозасмукващите периферни помпи от серията „HQSm” са предназначени за работа с чиста вода.
Предимство са компактните размери, надеждността, лесната им експлоатация. Подходящи са за домашна употреба, за повишаване на налягането във водопреносната мрежа на населени места, които имат такъв проблем, включително апартаменти и къщи в градски райони.
Поради изключително компактните си размери може да се монтира там където това е невъзможно за стандартната хидрофорна система.
Нашите мини хидрофорни системи се побират дори в шкафа под мивката и имат параметри на стандартна хидрофорна система.С нашата система вие решавате проблема с водоснабдяването във вашата къща.вила или апартамент.

Благодарение на своите партньори Аквапарк Груп е доставчик на водни помпи и оборудване за помпени съоръжения – разполагаме с голямо разнообразие от потопяеми помпи за сондажи с всякакви диаметри, потопяеми дренажни помпи, помпи за сух монтаж от всякакъв тип, центробежни помпи, самозасмукващи помпи, циркулационни помпи. Разширителни съдове, ВиК фитинги и автоматика, периферни устройства и инвертори, соларни помпи..
В нашия офис може да получите безплатна консултация за необходимата ви помпа или хидрофорна система и да закупите необходимото ви оборудване.
Целта ни е да предоставим комплексно обслужване на нашите клиенти, като специалистите ни са готови да дадат квалифицирани консултации по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

  1. С поставяне на готов тревен чимВие ще избегнете един дълъг период на изключително интензивна поддръжка, която е необходима за получаването на качествена и естетична тревна площ.
    2. Освен естетическо, чимът има и чисто практично предимство, а именно – той е вече укрепнала и устойчива трева т.е. не се налага да я отглеждате.
    3. Затревяването с готов тревен чим има моментален ефект. Използва се за създаване на всякакви площи с различно предназначение.
    4. Зачимяването е много удобно при укрепване  на наклонени терени, както и при ремонт на вече съществуващи тревни площи.
    5. Поради своята плътност и устойчивост, тревният чим задушава плевелите и вие имате чиста и красива тревна площ.

Кога използването на тревния чим не е подходящо?

Само в един случай – когато бюджета ви не го позволява.

Зачимяването е трудоемък процес, в сравнение със засяването на семена, на тревни смески.Затова е и по-скъпо.Но от друга страна ,ако площта ви е малка се замислете дали си струва да отглеждате трева.Това пък е много дълго. Практиката ни показва, че за двор до 200кв.м. е по-добре да зачимите.

Има  ситуация, в която използването на чимове не е оправдан, когато не можете да подсигурите необходимите условия за правилното развитие на тревата след полагането на чима. Тревният чим не е зелен мокет, а предварително отгледана трева. Ето защо, ако не сте в състояние да му осигурите съответните условия и грижи след полагането, по-добре не го слагайте. При липса на поливна система или редовно поливане по-добрият вариант е да засеете със сортове семена на специални треви като троскот или бяла детелина. При тези видове грижите след създаването на тревната площ са значително по-малко.

Навигация