Озеленяване с Гръцки тревен чим „Херкулес“ на обект частен дом в Асеновград

Чимът е с наситен зелен цвят,гъст,лесен за поддръжка,не претенциозен  и много добре се адаптира към климатичните условия в България.

С нашия чим ще постигнете бърз ефект и ще се радвате на красива и зелена градина.

 

Нашия екип ви предлага надеждни,здрави и качествени оранжерии доказали се с времето и различаващи се от масово предлаганите на пазара.

Ние произвеждаме,доставяме и монтираме оранжерии от здрава стоманизирана горещо поцинкована конструкция с тръба 3/4″  и дебелина на стената 2,5мм

Конструкцията на оранжерията е изградена от горещо поцинковани дъги през 1м ,  две двойки противоветрови връзки за по голяма устойчивост на вятър и натоварване от сняг повече от 150кг/м2 , два броя врати на панти и стоманени укрепващи тръби и шини. Нашите оранжерии няма да ръждясат и не се налага да ги боядисвате

Покритието на оранжериите  е от 4мм прозрачен поликарбонат с УВ защита,като по поръчка можем да предложим и с 6мм и срок на експлоатация над 10г  Издръжливи са на лоши метериологични условия като силен вятър,сняг, градушка и други.  Поликарбонатното покритие има отлична пропускливост на полезна слънчева светлина и много добра топлоизолация,благодарение на което и при най малките слънчеви лъчи оранжерията бързо се затопля.

Имаме сериино производство на следните модели:

3 х 4 х 2,10м     – 1350.00лв

3 х 6 х 2,10м     – 1660.00лв

3 х 8 х 2,10м     – 2020.00лв

4 x 4 x 2,40м    – по запитване

4 х 6 х 2,40м    – 2400.00лв

4 х 8 х 2,40м    – 2670.00лв

4 х 10 х 2,40м  – 3144.00лв

Можем да изработим и всякакви други модели и размери по поръчка на клиента.

Допълнително се предлага доставка и монтаж в цяла България.

Посочените цени може да са различни към датата на вашето запитване или поръчка,тъй като цените на суровините се променят ежедневно.

След направено запитване или консултация по телефона ще ви бъде изготвена индивидуална оферта!!!

 

Предлагаме на вашето внимание нашите растения от Западна туя Смарагд (thuja occidentalis Smaragd) отгледана в България която е едно от най разпространените вечнозелени растения с колоновидна форма. Изключително популярно за изграждането на жив плет и оформяне на самостоятелни градински кътчета. С подрязване може да контролирате желаната от вас височина.Туята която предлагаме е гъста зелена с наситен зелен цвят,отгледана в земя и лесна за прихващане и климатизиране. Западна туя Смарагд (thuja occidentalis Smaragd) е студоустойчиво растение, което не е претенциозно към почвата и светлината.

Имаме налични следните размери в нашия расадник на цени от:

100 – 120см – 23,00лв

120 – 130см – 33,00лв

150 – 160см – 45,00лв

Туя Глобоса с големина 40 – 50см в диаметър на цена от: 26,00лв

Освен ТУЯ СМАРАГД имаме и много други дървесни и храстови видове растения подходящи за озеленяване  на дворове,градини,паркове и всякакви други места.

Нашето разнообразие може да ви помогне да изпълните вашия проект за озеленяване на двора или градината.

За оферти,цени и растителни видове се свържете с нас.

Всички цени са по договаряне в зависимост от размерите и бройките.

 

Екипа на фирма „Аквапарк Груп“ проектира и изгради автоматизирана напоителна система на тревните площи на новооткрития магазин за мебели и матраци на фирма МАТТРО в гр. Пловдив

Проекта беше реализиран успешно от нашия екип който се справи бързо с автоматизираната поливна инсталация и  озеленяването с тревни чимове пред сградата.

Екипа ни получи благодарност от инвеститора който остана много доволен от добрата работа.

Ако искате и Вие да сте поредния ни доволен клиент,не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на ваше разположение.

Фирма Аквапарк Груп е официален предствител за България на на Италианската фирма „NETTUNO“ лидер в производството на Тръбноролкови поливни машини подходящи за напояване на всякакви култури.

Машините са изключително здрави и надеждни и могат да се използват за напояване на малки и големи земеделски площи.

Имаме различни модели:

Някой от тях са:

1/ Модел D200  диаметър на маркуча – 110  дължина – 500м разпръсквач  REFLEX                                             2/ Модел A200  диаметър на маркуча  – 63   дължина  – от 200 до 350м разпръсквач HIDRA                                 3/ Модел JUNIOR  диаметър на маркуча  – 50   дължина  – 150м разпръсквач AMBO

ПОЛОВНА МАШИНА : Junior 50/150 AMBO

МАШИНАТА Е ОБОРУДВАНА  С:

Поцинковано шаси, количка за разпръсквача и аксесоари.

Теглич със сгъваемо колело

Боядисан барабан със специални бои.

Боядисани механични части

Фланцова турбина на скоростната кутия,контрол на скоростта и компенсатор

Скоростна кутия едноскоростна с автоматично задвижване

Устройство за пренавиване през дръжка или ВОМ

Автоматичен повдигач на количка

Странични крака

Секторна пръскачка с комплект дюзи

Вход за вода от страната на турбината

Инструкции и ръководство за поддръжка

Работно налягане  4-6 бара

Радиос на пистолета 27-30м

Всички наши машини са сертифицирани изработени от висококачествени материали и са лесни за обслижване и поддръжка.

Фирмата ни предлага и висококачествени напорни помпи подходящи за захранване на тръбноролковите поливни машини.Имаме различни видове и модели.

За информация и оферти за помпи и поливни машини се свържете с нас.

Цени по договаряне

.

 

Гарантираме бърза доставка за моделите налични на склад.

НАШАТА БРОШУРА МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТУК: brochura polivni machini

 

Здравейте на всички настоящи и бъдещи клиенти на фирма Аквапарк Груп ЕООД

Екипа ни кани свички желаещи да ни посетят на изложбения щанд в палата 13 на изложението АГРА 2022 в ПЛОВДИВ,  където ще ви представим нашите поликарбонатни оранжерий,оборудване за хидропоника,осветление за оранжерий и най новата ни технология за производство на ягоди,марули,билки и други култури а именно АЕРОПОННАТА КУЛА „ВЕРТИКАЛ ГАРДЕНС“

ОЧАКВАМЕ ВИ.

Нашия екип непрекъснато се развива в областа на зеленото строителство и ландшафта и затова предсто да предложим на своите бъдещи и настоящи клиенти нашия нов асортимент от градинско осветление.

Осветление в градината

Монтирането на осветителна система в градината е не само жизнена необходимост, продиктувана от потребността човек да вижда къде стъпва  но и изкуство. Поставените по подходящ начин осветителни тела, открояващи със светлината си отделни кътове и растителни акценти, могат да придадат фантастичен вид на градината, щом слънцето се скрие и падне мракът на нощта.

За разлика от осветлението в дома, осветителната инсталация в градината работи при доста по-тежки условия. Тя е изложена на влага и проливни дъждове, на изгарящо слънце и студове, на ветрове, способни да набият прахоляк и в най-тесния процеп. Освен това проводниците не са защитени от любознателни гризачи.

Още по добър и набиращ популярност начин е соларното градинско и парково осветление,то е безопасно,пести средства за ток,зарежда се от слънцето.Ние можем да ви предложим подходящи соларни осветителни тела със и без стойки подходящи за паркове,градини,фонтани и всякакви обекти имащи нужда от осветление.

За повече информация и консултация за градинско и парково осветление се свържете с нас ние с радост ще ви помогнем и консултираме във вашия избор за градинско осветление.

 

„ХуматРост“ e органичен препарат на база торф  и микроелементи, стимулиращи растежа на растенията. Предназначен е за растениевъдството и е с широк спектър на приложение: агротехническа обработка на семена и посадъчен материал,  възстановяване и обогатяване на почвите, коренна и листна обработка на растенията.

Повишава добивите, подсилва кореновата система на растенията, повишава имунитета и устойчивостта им към болести и атмосферни влияния, подпомага процеса на фотосинтеза:

  • ХуматРост „активира“ работата на почвените микроорганизми, благодарение на което съществено се подобрява структурата й, нейните въздушна и водопропускливост.
  • При обработка на семенния и посадъчен материал се увеличава енергията на покълването, подобрява се процеса на вкореняването, растенията израстват по-бързо, по-здрави и дават по-богат добив.
  • При листна и коренова обработка в клетките на зеления организъм се стимулират обменните процеси и се увеличава скоростта на синтеза.
  • Растенията се адаптират по-добре към неблагоприятни климатични условия и обработка с хербициди, устойчиви са на болести, стрес и вредители.
  • Особено полезен за слаби и изтощени почви.

Навременната и правилна употреба на ХуматРост води до:

  • По – здрава и плодородна почва.
  • По – бързо поникване, прорастване и съзряване на растенията.
  • По – силна и здрава коренова система и листна маса.
  • По – здрави и издръжливи на болести и климатични промени растения.
  • По – високи добиви.

 

Предлага се във вид на течен концентрат в различни по обем опаковки, готов е за употреба  и е безопасен за хора и животни:

Разфасовка: 5л – 55,00лв     1л – 12,00лв      0,5л – 6,5лв      0,250л – 3,20лв

Продуктът е изцяло органичен, без химикали , във вид на водоразтворим концентрат, в удобни и лесно преносими опаковки. Не изисква допълнително натоварване на земеделските операции и процеси – продуктът се влага в почвата или като листна обработка, може и  заедно с препаратите за растителна защита.

Повече информация за нашия продукт,както и таблица с разходни норми и съдържание на веществата може да изтеглите от следния линк:

prezentacia na bio tor Humat Ros

Доказателство че нашия органичен тор е ефективен и полезен са снимките от нашите клиенти и опити.

Подробна информация за Вертикалната Аеропонна система  може да изтеглите от лонковете по долу и да видите нашите комплекти.

Системата е изключително подходяща за производство на ягоди,марули,лук,билки и други култури.

 

Системата Aeroponic VerticalPizaGarden

 

Ръководство за отглеждане на Ягоди

Аеропониката е наука за отглеждане на растения без почва. За растежа им се използва хранителен разтвор от естествени елементи, необходими за растежа на растенията в почвата.

Предимството на тази технология е, че растенията не биват ограничавани от плевели, вредители, почва или болести. Друго предимство е, че растенията нямат нужда да развиват голяма коренова система с дълги корени, за да си набавят необходимите хранителни вещества,минерали и влага. Това пък спомага на надземната част да расте по-бързо и в по-големи размери.

Когато се използва аеропоника, домът,балкона или оранжерията се превръщат в земеделска фабрика, с изчислителни процеси и знания. Лесно могат да бъдат предвидени производствените графици и количеството на продукцията.

От друга стана аеропонното отглеждане изисква повече грижи и немалки инвестиции. Резултатите обаче не разочароват.

Има различни видове аеропонни и хидропонни системи. Те са разделени според различните приоритети при отглеждането. Идентичния фактор е циркулацията на хранителния разтвор и доставянето на кислород на корените.

От съвсем скоро се наблюдава засилен интерес от голям брой хора, които предпочитат този начин на отглеждане на продуктите си в домашни условия. Търсенето на вертикални аеропонни  системи от общността за екологично чисти продукти е основен фактор за растежа на тази тенденция.

Отглеждането на растенията във вертикална аеропонна система позволява на производителите да знаят точно какво се е случило по време на растежа на растенията, и могат да гарантират, че не са използвани пестициди, които са така вредни за хората и природата.

Аеропониката е отличен метод за отглеждане на ягоди,марули,билки,цветя и много други култури в домашни и професионални условия.

Навигация