Повече за нашата дейност

Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД  предлагаме на вас нашите клиенти проектиране и изграждане на висококачествени професионални автоматизирани поливни системи, производство доставка и монтаж на градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби 3/4″ и покритие от поликарбонат, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на частни домове,обществени места,паркове,градини,детски площадки,доставка и полагане на тревен чим произведен в България или Гърция от висококачествени тревни смески устойчив на болести и интензивно натоварване,доставка и монтаж на сондажни помпи,хидрофорни системи и аксесори за тях от водещи производители в Германия и Италия

Предлагаме още висококачествени тръбно ролкови поливни машини произведени в Италия                              Отопление с „Канадски печки“ за оранжерий,цехове,халета,складове и други места,  както и поддръжка на зелени площи.

Фирмата ни предлага още търговия на едро с ПЕ тръби и фитинги за водопроводни и поливни инсталаций.

нашите качества

Защо да ни изберете

Голям Опит и Специалисти

Фирмата ни има богат опит в напояането и озеленяването на цехове,заводи, индустриални обекти,хотели, комплекси, частни домове и жилищни сгради.

Изкопи

Ние извършваме изкопни дейности с професионална техника каналокопател и мини багер,както и подравняване на терени и вертикална планировка.

Качествен Монтаж

Екипа на фирмата се състои от квалифицирани специалисти и монтажници,преминали редица семинари и обучения за проектиране и монтаж на автоматизирани поливни системи и изграждане на оранжерии което Ви дава гаранция за качествено извършване на предлаганите от нас услуги. В голяма част от случаите, екипът трябва да взема решения на място по промяна на първоначалният проект на поливната система, съгласувайки го с изискванията на инвеститора и идеите на ландшафтния проектант.

Високо Качество на Продуктите

Екипа на „Аквапарк Груп” залага изключително много на високото качеството на своите продукти и услуги и затова използваме само лицензирани и доказали се на пазара водещи производители и доставчици.