Повече за нашата дейност

Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени професионални автоматизирани поливни системи, производство доставка и монтаж на градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби 3/4″ и покритие от поликарбонат, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на частни домове,обществени места,доставка и полагане на тревен чим произведен в България или Гърция от висококачествени тревни смески устойчиви на болести и интензивно натоварване,доставка и монтаж на сондажни помпи,хидрофорни системи и аксесори за тях от водещи производители като „Грунфус“ както и поддръжка на зелени площи.

Фирмата ни предлага още търговия на едро с ПЕ тръби и фитинги за водопроводни и поливни инсталаций,

нашите качества

Защо да ни изберете

Опит

Фирмата ни има богат опит в напояането и озеленяването на цехове,заводи, индустриални обекти,хотели, комплекси, частни домове и жилищни сгради.

Изкопи

Ние извършваме изкопни дейности с професионална техника каналокопател и мини багер,както и подравняване на терени и вертикална планировка.

Монтаж

Екипа на фирмата се състои от квалифицирани специалисти и монтажници,преминали редица семинари и обучения за проектиране и монтаж на автоматизирани поливни системи и изграждане на оранжерии което Ви дава гаранция за качествено извършване на предлаганите от нас услуги. В голяма част от случаите, екипът трябва да взема решения на място по промяна на първоначалният проект на поливната система, съгласувайки го с изискванията на инвеститора и идеите на ландшафтния проектант.

Качество

Фирма „Аквапарк Груп” залага изключително на качеството на вложените материали и затова работим само с продуктите на американската марка RAIN BIRD, лидер в производството на специализирани материали за поливна техника доказали експлоатационните си качества в цял свят.