Екипът на Аквапарк Груп никога не ни разочарова със страхотния си професионализъм и отдаденост в работата. Както винаги и по последния им проект, зададен от името на нашия семеен бизнес се справиха блестящо!

Аквапарк Груп бяха едни от първите доставчици, с които се свързахме за изграждането на нашата професионална оранжерия. През цялото време те поддържаха връзка с нас за продължителен период, докато системата не беше инсталирана в рамките на уговорения ден.

Собственият ми бизнес не е от тези, които пренебрегват наличието на автоматизирани поливни системи. Именно затова искам да изкажа похвала за невероятната фирма, на която попаднах. Убеден съм, че се доверих на правилното място. Препоръчвам!

Коректност, обслужване на ниво и професионализъм във всяко отношение! Точно това, което търсиш, когато изграждаш собствена оранжерия или напоителна система!

Качествените хладителните системи, които Аквапарк Груп предлагат ме карат да се чувстваме уверени, че хотелският ни комплекс е винаги готов да осигури прохлада на гостите си през топлите летни дни.