АВТОМАТИЗИРАНИ ПОДЗЕМНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

Ние извършваме проектиране и изграждане на професионални автоматизирани подземни поливни системи за паркове, градини обществени места, фабрики,частни домове,хотели,жилищни комплекси и всякакви зелени площи,проектиране и изграждане на водопроводни поливни трасета за напояване на площи с поливни машини.Доставяме и пускаме в експлоатация моторни дизелови помпи за напояване и поливни машини.

Нашите инсталации се проектират и изграждат от професионален екип с дългогодишен опит в сверата на професионалната поливна техника.

Ние предлагаме безплатни консултации и съвети за всеки наш клиент.

Разглеждайки нашата галерия може да добиете представа за нашите инсталации.

При нас може да закупите и висококачествени поливни машини служещи за напояване на зеленчукови и технически култури.

Професионалната и добре направена поливна система е много важен фактор за добрия външен вид на зелената площ или цветна градина.

Какво трябва да знаем за поливните системи

Водата е от жизненоважно значение за здравето на растенията, ето защо е важно ежедневното им поливане. Чрез използване на автоматизирана или ръчна напоителна система не е необходимо да влачите маркучи в градината, да местите пръскачки или да отделяте време за да поливате всяко растение по отделно. Нашите  поливни системи са удобни и много практични. Те са най-лесният начин да дадете на растенията постоянна влага, необходима за най-красивия цъфтеж,да се радвате на зелена и хубава тревна площ.         

           Ето някои предимства на поливните системи:

  • Инсталират се веднъж и остават на място дългогодишно.
  • Поливането започва само със завъртане на един кран или натискане на един бутон.
  • Спестяват вода;
  • С помощта на автоматизацията се постига точен времеви контрол при поливане.

Нашите поливни системи  ще ви служат дълги години

« на 3 »