Продукти

„ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕРТИКАЛНА СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЯГОДИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ.

Нашата професионална АЕРОПОННА  СИСТЕМА  представлява напълно оборудван комплект за отглеждане на растения в домашни и професионални  условия. Отгледайте сами абсолютно чиста храна, без ГМО, пестициди и вредни препарати.Системата е от ново поколение и свръх модерна.Снея може да се отглеждат ягоди и зеленчуци от професионалисти и любители градинари, като добива и качеството на продукцията са с първокласни и с невероятни вкусови качества.Имаме направени успешни тестове с ягодови растения които показват забележителни резултати.От една кула разположена на 1м2 с 80 растения се получава добив от 80кг за един сезон.

КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:

-1бр потопяема водна помпа

-10 модула по 8 саксий на модул

-1 разделител

-1 парче горен капак

-1 резервоар за вода

1 капак на резервоара за вода

80 мрежести саксии за растения

1 хранителен разтвор A-B

Подробно описание и инструкции за използване на технологията.

Размери на АЕРИОИННАТА СИСТЕМА 50см ширина 191см височина.

За тези, които  искат лесно да отглеждат собствени плодове и зеленчуци у дома с вертикалната АЕРОПОННАТА  КУЛА  ще можете да отглеждате 80 растения на площ от приблизително половин квадратен метър.

Нашата система и технология е подходяща за започване на стартиращ бизнес с производство на ягоди,марули или други култури.

Защо да изберете хидропоника?

Тя е най модерния и съвременем метод за производство на плодове и зеленчуци в домашни и професионални условия.Предпочитана е от милиони хора по целия свят. С нашата система не се налага да копаете и пръскате с препарати.

Ако искате да отглеждате най-големите, най-сочни, най-вкусни растения, които можете да си представите, тогава „АЕРОПОННА  КУЛА“  е правилният избор за вас и вашето семейство. В началото може да ви се стори плашещо с цялото оборудване и работа, но всичко ще ви се стори достатъчно просто, след като я пробвате.

Системата позволява произодство на 8 реколти годишно,не изисква сложна поддръжка.

С нашата технология и оборудване ще произвеждате екологично чисти продукти в домашни условия.

ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА : 700.00лв.

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШАТА СИСТЕМА МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ДОЛНИТЕ ЛИНКОВЕ:

 

Системата Aeroponic VerticalPizaGarden

 

Ръководство за отглеждане на Ягоди

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *