Продукти

ХИДРОПОНИКА ЗА ДОМАШНИ ОРАНЖЕРИИ

Предлагаме изцяло нова технология за отглеждане на зеленчукови култури в домашната оранжеия известна в цял свят със своите високи доиви.Технологията се нарича „Хидропоника“или отглеждане на растения без почва. За растежа им се използва хранителен разтвор от естествени елементи, необходими за растежа на растенията в почвата.

Предимството на тази технология е, че растенията не биват ограничавани от плевели, вредители, почва или болести. Друго предимство е, че растенията нямат нужда да развиват голяма коренова система с дълги корени, за да си набавят необходимите минерали и влага. Това пък спомага на надземната част да расте по-бързо и в по-големи размери.

Когато се използва хидропоника, оранжерията се превръща в земеделска фабрика.

Лесно могат да бъдат предвидени производствените графици и количеството на продукцията.

Има различни видове хидропонни системи. Те са разделени според различните приоритети при отглеждането. Идентичния фактор е циркулацията на хранителния разтвор и доставянето на кислород на корените.

Системата е изключително подходяща за оранжерии предназначени за домашни нужди и професионални зеленчукопроизводства

Хидропониката е високоефективен безпочвен метод за отглеждане на култури в напълно контролирана среда.

Основни предимства на тази технология са: ограничаване развитието на болести, вредители и плевели; до 95% по-малко разход на вода, в сравнение с конвенционалните методи на отглеждане на растения; пести пространство; дава възможност за отглеждане на растения в райони, в които земите са необработваеми; по-ранно съзряване и по-високи добиви без нарушаване на качеството (енергията на растенията се концентрира в това да растат, вместо да се борят с плевели, вредители и да търсят вода).

Начинът по който работят хидропонните системи може да ви се стори леко сложен, особено в началото, но всъщност в момента в който го разучите ще откриете, че нещата са доста прости.

 

Защо да изберете хидропоника?

Хидропониката е отличен избор за всички видове производители. Той е чудесен избор, тъй като ви дава възможност за щателно контролиране на променливите, които влияят на това колко добре растат вашите растения. Фино настроената хидропонна система може лесно да надмине почвената система по качество на растенията и количество произведена продукция.

Ако искате да отглеждате най-големите, най-сочни, най-вкусни растения, които можете да си представите, тогава хидропониката е правилният избор за вас. В началото може да ви се стори плашещо с цялото оборудване и работа, но всичко ще ви се стори достатъчно просто, след като получите обекта на основите. Започнете с малка, поддържайте я просто и хидропонната ви система никога няма да престане да ви учудва!

С нашата технология и оборудване ще произвеждате екологично чисти продукти в домашни условия.

С нашата система домашната оранжерия се превъща във високотехнологичен завод за проиводство на био продукти.

За повече информация се свържете с нас.

0 лв.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *