Продукти

ТРЕВЕН ЧИМ

Един от най-бързите и удобни начини за затревяване са тревните чимове.

Висококачествен тревен чим e устойчив на утъпкване.

Подходящ за къщи,паркове,градини,обществени места,бизнес центрове и всякакви тревни площи.

Дължина на ролката – 100 х 50 х 2см

Затревяването с тревен чим е подходящо за всички видове градини. Предимство е безспорно моменталният ефект от готов тревен килим. Имате готова за експлоатация тревна площ буквално за една седмица

Тревния чим се полага през цялата година – с изключение на периодите с много високи или много ниски температури Това е изключително удобно, защото позволява да създадете тревна площ във време, когато условията за засяване на семена не са подходящи. Не трябва да се забравя, че за предпочитане са чимовете местно производство, защото вносът на този продукт е рисков и скъп.

Нашият тревен чим е произведен само от квалитетни семена, с гарантирано качество и тревни смески адаптирани към нашите климатични условия, което от своя страна гарантира качеството на тревната покривка. Специалната технология на производство и ежедневната квалифицирана грижа в продължение на една година скъсяват за клиентите дългия и труден път на създаването на тревна площ със семена. Да отгледаш „райграс“ се оказва не толкова лесна работа!

Готовите тревни чимове задушават семената на плевелите и нежеланите треви трудно пробиват през тях. Ето защо при зачимяване плевели не се появяват в рамките на поне два сезона, естествено при правилна поддръжка на тревната площ.

Тревните чимове  са подходящи за озеленяване на хотели и хотелски комплекси, голф игрища, стадиони, детски площадки, спортни игрища, заведения, частни домове, вили,градини,административни сгради,производствени помещения и др. Чимовете са подходящи и за укрепване на скатове, стръмни терени, рекултивация на нарушени терени.

Предлагаме два вида тревен чим Български и Гръцки

Сортовете тревен чим са специално подбрани и са подходящи за слънце,сянка или спортни терени.

Разполагаме с богато разнообразие способно да задоволи и най претенциозните клиенти.

Нашите чимове са гъсти и с наситен маслено зелен цвят.

Тревните чимове са от подбрани видове трева издръжливи на болести и интензивно натоварване.

 

12лв.м2
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *