Продукти

ТРЕВЕН ЧИМ

Един от най-бързите и удобни начини за затревяване са тревните чимове.

Висококачествен тревен чим и устойчив на утъпкване.

Подходящ за къщи,паркове,градини,обществени места,бизнес центрове,стадиони и всякакви тревни площи.

Дължина на ролката – 250 х 50 х 2см

Затревяването с тревен чим е подходящо за всички видове градини. Предимство е безспорно моменталният ефект от готов тревен килим. Имате готова за експлоатация тревна площ буквално за една седмица

Тревния чим се полага през цялата година – с изключение на периодите с много високи или много ниски температури Това е изключително удобно, защото позволява да създадете тревна площ във време, когато условията за засяване на семена не са подходящи.

Нашият тревен чим е Гръцко производство с марка „Херкулес“ произведен само от квалитетни семена, с гарантирано качество,чимът е сухо устойчив и с лесна поддръжка по малко боледува и  бързо се адаптира към нашите климатични условия, което от своя страна гарантира качеството на тревната покривка. Специалната технология на производство и ежедневната квалифицирана грижа в продължение на една година скъсяват за клиентите дългия и труден път на създаването на тревна площ със семена. Да отгледаш „райграс“ се оказва не толкова лесна работа!

Готовите тревни чимове задушават семената на плевелите и нежеланите треви трудно пробиват през тях. Ето защо при зачимяване плевели не се появяват в рамките на поне два сезона, естествено при правилна поддръжка на тревната площ.

Тревните чимове  са подходящи за озеленяване на хотели и хотелски комплекси, голф игрища, стадиони, детски площадки, спортни игрища, заведения, частни домове, вили,градини,административни сгради,производствени помещения и др. Чимовете са подходящи и за укрепване на скатове, стръмни терени, рекултивация на нарушени терени.

Предлагаме висококачествен Гръцки тревен чим „Херкулес“

Сортовете тревен чим са специално подбрани и са подходящи за слънце,сянка или спортни терени.

Нашия тревен чим е гъст с маслено зелен цвят  и лесен за поддръжка и способен да задоволи и най претенциозните клиенти.

Тревните чимове са от подбрани видове трева издръжливи на болести и интензивно натоварване.

 

13лв.м2
   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *