новини

МЪГЛУВАЩИ СИСТЕМИ AQUA FOG

Мъглуващите системи за охлаждане  и овлажняване AQUA FOG  са подходящи за охлаждане и овлажняване в ресторанти хотели,оранжерии; винарни; текстилната индустрия; магазини за плодове и зеленчуци; гъбарници; разпръскване на средства за растителна защита; дезинфекция на животновъдни ферми,тераси,тенти и други открити места ъдето охлаждането с климатик е невъзможно.

Мъглуващите системи за охлаждане могат да бъдат стационарни и мобилни.

Стационарната водна мъгла за охлаждане е подходяща за заведения, барове, хотели, басейни. Охлаждането посредством изпаряване е отговорно за хладината, която усещате когато полъха на вятъра докосне кожата ви.

Принцип на охлаждане с водна мъгла:

Чрез нагнетяване на вода, с помощта на помпа с високо налягане, през специално проектирани дюзи, ние създаваме мъгла от изключително малки капчици с размер по-малък от 10µм.

Тези миниатюрни водни капки бързо абсорбират топлинната енергията от околната среда и се изпаряват, превръщайки се във водна пара . Топлинната енергията използвана за превръщането на водата в пара е отстранена от околната среда, следователно въздухът е охладен.

Системите са много икономични,пестят електроенергия,работят с малък разход на вода и прогонват неприятните насекоми през лятото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *